Politică de livrare:

Livrarea pentru toate comenzile va fi făcută de către DHL/UPS.

Comanda dumneavoastră va fi procesată și expediată în termen de o zi lucrătoare. Comanda dumneavoastră ar trebui să ajungă în termen de 1-4 zile lucrătoare.

  Politică de anulare:

Comenzile pot fi anulate DOAR în termen de o zi lucrătoare din momentul în care a fost făcută comanda.

Nu acceptăm anulări la o zi după ce comanda a fost plasată, întrucât aceasta va fi fost deja livrată.

Nicio taxă de anulare nu va fi aplicată pentru comenzi care nu au fost cumpărate cu livrare expres și când anularea este solicitată în curs de 12 ore de la confirmare.

Toate comenzile care sunt anulate după 12 ore de la confirmarea comenzii sau/și au fost cumpărate cu livrare expres sunt supuse unei taxe de anulare de 10% din preţul de cumpărare.

Toate cererile de anulare primite după o zi lucrătoare nu pot fi procesate întrucât comanda a fost deja expediată.

  Cerere de anulare:

Dumneavoastră trebuie ne să trimiteţi un email cu numele complet, numărul comenzii și motivul anulării.

  Politica de returnare/despăgubire:

Acceptăm returnările tuturor comenzilor în termen de 30 de zile.

Cererile de returnare sunt garantate numai în decursul a 30 de zile de la achiziționare.

Dacă a avut loc o întârziere neprevăzută în timpul livrării, puteţi solicita o extensie pentru o perioadă de 30 de zile.

După 30 de zile, returnările/despăgubirile nu vor fi aprobate.

Politica noastră de returnare este simplă—primiți întreaga sumă inapoi, mai puțin 15% taxă de returnare. Taxa noastră de returnare include sticle deschise sau goale. Trebuie așadar să returnați de asemenea sticlele goale/sigilate pentru a primi despăgubirea. Neglijența în relaţie cu returnarea sticlelor poate duce la întârzierea/refuzul despăgubirii.

Rambursarea va fi făcute în decursul a 5–7 zile lucrătoare din momentul în care depozitul primeşte returul.

Comenzile cu plata ramburs nu pot fi returnate sau rambursate.

  Cereri de returnare/despăgubire:

Dumneavoastră trebuie ne să trimiteţi un email cu numele complet, numărul comenzii și motivul anulării.

  Urmărirea returnării:

Pentru a cere o despăgubire, trebuie să furnizați numărul de urmărire pentru returnare. Dacă nu primim niciun număr de urmărire cu cererea de despăgubire, despăgubirea poate fi refuzată și întârziată.

Trimiteți cererea de despăgubire cu numărul de urmărire. Vă rugăm să ne notificați de îndată ce este livrat către centrul de expediere. Departamentul nostru de contabilitate poate apoi să inițieze despăgubirea.

  Urmărirea returnării:

Adresa noastră poştală pentru returnari este:
Nathans Naturals
c/o RHIEM Services GmbH
Zunftweg 20
46562 Voerde
Germany

*Vă rugăm să notaţi că trebuie să ne informați prin email după ce ne trimiteţi returul și că trebuie să trimiteți din nou informația completă a comenzii originale.

Bine ați venit pe site-ul Spring Life Ltd. Informația furnizată pe acest site este folosită doar ca informație generală și pentru motive educaţionale. Vă rugăm să citiți și să verificați termenii și condițiile cu grijă înainte de accesa sau folosi acest site. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, dumneavoastră confirmați că ați citit și înțeles termenii și condițiile, și că sunteți de acord cu ele. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile, nu puteți accesa sau folosi site-ul.

  1. Folosirea site-ului

Informația furnizată pe acest site este folosită doar ca informație generală și pentru motive educaţionale. Anumite părți ale site-ului sunt dedicate unei audienţe specifice, incluzând angajaţi, clienți și acţionari ai Spring Life Ltd., precum și membri ai sectorului de sănătate și publicului general. Accesul dumneavoastră la informație și folosirea acestui site sunt supuse termenilor și condiţiilor acestui acord. Prin accesarea și folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi complet termenii și condițiile.

  2. Conţinut

Spring Life Ltd. face eforturi rezonabile pentru a furniza informații precise și actuale pe acest site, dar Spring Life Ltd. nu vă garantează în niciun mod precizia, actualitatea și caracterul complet al informației. Sunteți de acord să accesați și să folosiți informația de pe site pe riscul dumneavoastră. Spring Life Ltd. neagă orice garanție expresă sau implicită, incluzând garanții de vandabilitate sau potrivire pentru folosire. Nici Spring Life Ltd. nici asociații săi implicați în crearea, producerea sau livrarea acestui site, nu sunt răspunzători pentru daune, incluzând orice daună directă, incidentă, din consecință, indirectă sau de pedeapsă care poate rezulta din accesul, folosirea sau din imposibilitatea de a folosi acest site, sau din erori sau omiteri în conținutul acestuia. Această limitare include daune rezultate din infectarea cu viruși a calculatorului dumneavoastră.

  3. Compensație

Sunteți de acord ca Spring Life Ltd., ofițerii, angajații, reprezentanții, furnizorii și partenerii externi ai acesteia să fie scutiți de la și împotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, daunelor și costurilor, incluzând taxe de avocat, rezultând din orice încălcare de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții.

  4. Link-uri către și de la alte site-uri

Acest site poate conține link-uri sau referințe către alte site-uri menținute de terți asupra cărora Spring Life Ltd. nu are niciun control. Asemenea link-uri sunt furnizate doar pentru comoditatea dumneavoastră. Din acest site, puteți accesa link-uri ale terților asupra cărora Spring Life Ltd. nu are niciun control. Spring life Ltd. nu garantează sau confirmă în nici un fel acuratețea, actualitatea și caracterul complet al informației care se poate găsi pe asemenea site-uri, și nu este responsabilă pentru nicio daună sau vătămare ce poate rezulta din asemenea conținut sau informație. Includerea unui link extern nu implică aprobarea sau recomandarea de către Spring Life Ltd.

  5. Diverse

Dacă orice dispoziţie a acestui acord este în viitor ilegală, invalidă sau inaplicabilă, asemenea dispoziţie este retrasă fără a afecta viabilitatea dispoziţiilor rămase. Spring life Ltd. își rezervă dreptul de a schimba sau retrage materiale de pe acest site la discreţia proprie în orice moment.

Pentru verificarea creditului, Bürgel Business Information GmbH & Co. KG, PO Box 500 166, 22701 Hamburg ne va furniza adresa dumneavoastră stocată în baza lor de date, orice date personale și de credit, inclusiv informații determinate statistic-matematic, dacă s-a stabilit un interes justificabil.